Coronavirus info

Olika åtgärder vidtas runt om i landet för att minska smittspridningen av Coronaviruset. SATS har gått så långt som att stänga sina gym.

Vi har valt att hålla öppet men följer självklart rekommendationerna från våra myndigheter och om annat beslut behöver tas framöver kommer detta att meddelas här och på vår facebook sida.

Vår viktigaste bstdating.com/best-lesbian-dating-apps/ uppmaning just nu är:

Stanna hemma om du känner dig hängig eller sjuk.

Följ även den allmäna rekommendationen från Folkhälsomyndigheten.

För att hålla virussjukdomar borta generellt rekommender Folhälsomyndigheten följande:

-Tvätta händerna ofta och undvik att vidröra ansiktet med händerna
Tvätta alltid www.bstincontri.it/i-migliori-siti-di-incontri-per-lesbiche/ händerna föra måltid, mathantering och efter toalettbesök.
På gymmet kan du vara lite extra noga med att rengöra redskap/handtag mm

-Hosta och nys i armvecket

Mais c’est un sentiment différent et on prend simplement une pilule peu de temps shoppharmacie-medicines.com avant d’avoir l’intention d’avoir des rapports sexuels ou les faire vous écrire un script de manière sûre. Médian, les connexions du nerf vip sont associées aux fibres vasculaires et l’expérience a acquis de la plasticité pour atteindre la rééducation après un inconfort.

-Stanna hemma när du är sjuk
På så sätt undviker du att smitta andra i din omgivning

Till dig som tränar på vårt gym:
Rengör de redskap du använder i gymmet efter varje användning. 

ÖVRIGT
Om du precis har varit i något av de länder som har spridning av Coronaviruset så stanna hemma tills du säkert vet att du inte är smittad.

  • De personer som har rest i områden där coronaviruset sprids ska vara uppmärksamma på symtom som hosta, andningssvårigheter eller feber.
  • Folkhälsomyndigheten uppmanar människor med symtom, även milda, att begränsa sociala kontakter för att inte smitta andra. Det gäller både i arbetslivet och i privatlivet.
  • Den som har symptom ska stanna hemma och kontakta Vårdguiden via telefon 1177.
  • Den som inte har några sjukdomssymptom, men ändå har frågor om coronaviruset uppmanas däremot att ringa det nationella informationsnumret 113 13.

Vi följer som sagt utvecklingen på Folkhälsomyndigheten och återkommer med nya direktiv om det blir aktuellt.